Τρόποι πληρωμής- Αποστολής & Εξοδα αποστολής

α. Με αντικαταβολή
Εξοφλείτε το συνολικό ποσό με την παραλαβή της παραγγελίας σας στον συνεργάτη της εταιρείας ταχυμεταφορών ή στο ταχυδρομείο της περιοχής σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 5 ευρώ.

β. Δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) της Alpha Bank  (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express)

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας και η διαδικασία της πληρωμής ολοκληρώνετε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank . Τα στοιχεία των καρτών δεν καταχωρούνται ούτε μεταφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Για αποστολή εντός Ελλάδος:

Το kopelakis.gr   απλοποιεί την διαδικασία αποστολής των παραγγελιών σας. Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια ημέρα. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω ταχυμεταφορικής εταιρίας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας τα προϊόντα παραδίδονται στην περιοχή σας από 1 εργάσιμη ημέρα το έως και 15 εργάσιμες ημέρες. Αν η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 14:00 τότε θα παραδωθεί την ίδια ημέρα στην ταχυμεταφορική εταιρία και θα σας παραδωθεί την επόμενη εργάσιμη. Αν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μετά τις 14:00 τότε θα παραδωθεί την επόμενη ημέρα στην ταχυμεταφορική εταιρία όπου και θα την λάβετε την επόμενη εργάσιμη.

Το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ, ανεξαρτήτου βάρους, για παραγγελίες μέχρι 100,00 ευρώ.

Οι.παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν, με εξαίρεση τα προϊόντα ιδιαίτερου βάρους/όγκου όπως φυσίγγια, οπλοκιβώτια, βαλίτσες όπλων, σκάγια κ.τ.λ. όπου θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Για δέματα μεγάλου όγκου ή βάρους όπως τα κιβώτια φυσιγγίων η χρήση της υπηρεσίας των πρακτορείων μεταφορών έχει αποδειχθεί ως η πιο συμφέρουσα επιλογή. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποστολής προϋποθέτει την εξόφληση της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό. Πριν τη αποστολή των προϊόντων προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

Για αποστολή στην Κύπρο:

Oι παραγγελίες ως 99 ευρω επιβαρυνονται με μεταφορικα 5 ευρω.

Οι.παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ και βάρους έως 3 κιλά αποστέλλονται δωρεάν

Οι παραγγελιες ένδυσης-υπόδησης αξίας άνω των 250 ευρώ ( ασχέτως βάρους ) ,αποστελλονται δωρεάν,

 Οι παραγγελιες με βαρος ανω των 3 κιλών ( αξιας κατω των 250 ευρω ή μη ενδυσης υποδησης ) , επιβαρυνονται με μεταφορικα συμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

έως 4 κιλά

κόστος μεταφοράς 6 ευρώ

έως 5 κιλά

κόστος μεταφοράς 10 ευρώ

έως 10 κιλά

κόστος μεταφοράς 15 ευρώ

έως 15 κιλά

κόστος μεταφοράς 20 ευρώ

έως 25 κιλά

κόστος μεταφοράς 25 ευρώ

άνω των 25 κιλών

κοστολογούνται κατά περίπτωση κατόπιν συνεννόησης

(Για οποιαδήποτε αποστολή προϊόντων προηγείται πάντοτε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο).  

Οι αποστολές αναχωρούν κάθε Πέμπτη από Ελλάδα  και γίνεται παράδοση την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη).

 

Για αποστολή εκτός Ελλάδος ( πλην Κυπρου ) :

Για οποιαδήποτε αποστολή προϊόντων εκτός Ελλάδος προηγείται πάντοτε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο.

 
www.dbi4u.gr © 2014