Greek

Συχνές ερωτήσεις

Tροποι Πληρωμής & Αποστολής

α. Με αντικαταβολή
Εξοφλείτε το συνολικό ποσό με την παραλαβή της παραγγελίας σας στον συνεργάτη της εταιρείας ταχυμεταφορών ή στο ταχυδρομείο της περιοχής σας. 

β. Με πιστωτική
Δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) της Alpha Bank (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express, Diners). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Η διαδικασία της πληρωμής ολοκληρώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank. Τα στοιχεία των καρτών δεν καταχωρούνται ούτε μεταφέρονται στην ιστοσελίδα μας. 

Για αποστολή εντός Ελλάδος:
Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια ημέρα. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω ταχυμεταφορικής εταιρίας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας τα προϊόντα παραδίδονται στην περιοχή σας από 1 εργάσιμη ημέρα το έως και 15 εργάσιμες ημέρες. Αν η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 14:00 τότε θα παραδοθεί την ίδια ημέρα στην ταχυμεταφορική εταιρία και θα σας παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη. Αν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μετά τις 14:00 τότε θα παραδοθεί την επόμενη ημέρα στην ταχυμεταφορική εταιρία όπου και θα την λάβετε την επόμενη εργάσιμη. 

Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€, με εξαίρεση τα προϊόντα ιδιαίτερου βάρους/όγκου όπως φυσίγγια, οπλοκιβώτια, βαλίτσες όπλων, σκάγια κ.τ.λ. όπου θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση.

Για αγορές κάτω από 50€, τα έξοδα αποστολής -είτε εντός, είτε εκτός Αθηνών- είναι 5€ και επιβαρύνουν τον αγοραστή και ΟΧΙ την εταιρία μας. Τα 5€ προσθέτονται αυτόματα στον λογαριασμό του πελάτη χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική ενημέρωση εκ μέρους μας.

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Για δέματα μεγάλου όγκου ή βάρους όπως τα κιβώτια φυσιγγίων η χρήση της υπηρεσίας των πρακτορείων μεταφορών έχει αποδειχθεί ως η πιο συμφέρουσα επιλογή. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποστολής προϋποθέτει την εξόφληση της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό. Πριν τη αποστολή των προϊόντων προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία. 

Για αποστολή στην Κύπρο:
Oι παραγγελίες ως 99€επιβαρυνονται με μεταφορικα 5€.
Οι παραγγελίες άνω των 100€ και βάρους έως 3 κιλά αποστέλλονται δωρεάν.
Οι παραγγελίες ένδυσης-υπόδησης αξίας άνω των 250€ (ασχέτως βάρους), αποστέλλονται δωρεάν.
Οι παραγγελίες με βάρος ανω των 3 κιλών (αξίας κάτω των 250€ ή μη ένδυσης-υπόδησης), επιβαρύνονται με μεταφορικά σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

  • έως 4 κιλά κόστος μεταφοράς 6€
  • έως 5 κιλά κόστος μεταφοράς 10€
  • έως 10 κιλά κόστος μεταφοράς 15€
  • έως 15 κιλά κόστος μεταφοράς 20€
  • έως 25 κιλά κόστος μεταφοράς 25€
  • άνω των 25 κιλών κοστολογούνται κατά περίπτωση κατόπιν συνεννόησης 

(Για οποιαδήποτε αποστολή προϊόντων προηγείται πάντοτε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο). 

Οι αποστολές αναχωρούν κάθε Πέμπτη από Ελλάδα και γίνεται παράδοση την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη). 

Για αποστολή εκτός Ελλάδος (πλην Κύπρου):
Για οποιαδήποτε αποστολή προϊόντων εκτός Ελλάδος προηγείται πάντοτε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

 Όροι επιστροφής προϊόντων

Αν για οποινδήποτε λόγο το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 5 ημερών (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του.

Kατόπιν αν επιθυμείτε σας επιστρέφουμε τα χρήματα στο ακέραιο αυθυμερόν  ή μας καθορίζετε με ποιο προιόν επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε ισόποσης αξίας ή αν το νέο προιόν έχει μεγαλύτερη αξία πληρώνετε μόνο την διαφορά.

Σε περίπτωση που λάβετε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε ή φέρει κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής και αποστολής του νέου είδους εφόσον έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση και συνεννόηση για τη μέθοδο αποστολής.

Αν το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης αναλαμβάνουμε το κόστος αποστολής του εφόσον έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση και συνεννόηση για τη μέθοδο αποστολής. Στην περίπτωση που το προϊόν αποφανθεί από την αντιπρόσωπο εταιρεία ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση (π.χ. κακομεταχείριση προϊόντος, ελλιπής συντήρηση κτλ.) τότε θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφορικών της αρχικής παραλαβής που επωμίστηκε η εταιρεία μας.

Για τις περιπτώσεις που αναλαμβάνουμε τα έξοδα μεταφοράς, η απροειδοποίητη επιστροφή προϊόντων, δεν θα γίνεται δεκτή από τα καταστήματά μας και θα επιστρέφουν πίσω στον αποστολέα.

 

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, πλην των εξόδων επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο ή άλλο), η οποία θα γίνεται με δική σας ευθύνη. 

Διευκρινίζεται πάντως ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή των προϊόντων και γενικά σε κάθε επιστροφή μη ελλατωματικού προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι:

α. να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος και να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.
β. να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την συσκευασία με την οποία σας το παρέδωσε η ταχυμεταφορική εταιρία.
γ. για τα είδη που περιλαμβάνουν ειδικότερη συσκευασία , όπως όλως ενδεικτικώς τα προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή , θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή και φθαρεί η συσκευασία τους.
δ. να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία - π.χ. εύθραυστα προϊόντα - θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή.

 

Τέλος, σε κάθε περίπτωση, για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας, στο 22940 83144.